lördag 19 maj 2012

Vilken dag!

Idag har vi haft en sån toppen dag! Poppes bror Pinter, Järabackens Lakrits, och hans ägare Åsa har nämligen varit och här hjälpt oss i grunderna i jakten. Vi gick genom hur man får en bra bra avlämning med hand-target, gick genom fot-target för att framöver kunna använda det i inlärningen av stopsignalen och så visade hon hur man kan få en fin ingång vid sidan genom att använda kloss-träning(?). Som ni kanske förstår använder Åsa kicker i sin träning och det är mitt mål att kunna göra så mycket som möjligt med så nu är jag anmäld till Canis gratis mailkurs i klicker för att få en bra grund. :)
När vi inte tränade fick Poppe och Pinter latja runt och lära känna varandra under tiden jag och Åsa gjorde detsamma över en riktigt flottig amerikansk äppelpaj, mums! Pojkarna passade toppenbra ihop och Pinter var verkligen en riktigt trevlig, och mycket duktig, pojk. :)

Tack snälla Åsa för idag, nästa gång kommer vi till er!

1 kommentar:

  1. Tack själva för en härlig eftermiddag! Både Pinter och jag hoppas att ni snart vill komma och hälsa på oss för en ny träningsdag :-).

    SvaraRadera