söndag 1 april 2012

Tonåring delux!

Tänk att min lille valp gått å blivit 7 månader allaredan, tiden bara flyger iväg! Han har den senaste tiden stegat med stoooora steg in i tonåren, så nu charmar han sin matte med att vägra göra avlämningar, ha knäck i öronen och muttra på lite allt möjligt. Tonåren är verkligen ingen söt ålder men jag försöker behålla lugnet även om det inte är lätt alla gånger.. ;)

Och så en liten uppdatering om lillemans små krämpor: De "gamla" demodexfläckarna är påväg att få päls igen men han har fått en ny på sitt ena ben som fortfarande är kal. De kliar inte eller är röda på nått sätt, bara lite "mjälliga".
Utredningen på han förmodade allergi fortsätter genom intag av veterinärfoder plus uteslutning av allt annat ätbart och jag tycker nog att klådan börjar lägga sig vilket är skönt!

2 kommentarer:

  1. Kan meddela att knäcken sprider sig i landet, för nu har även brorsan - som varit ett sådant a-barn - fått mycket dålig och väldigt selektiv hörsel!

    Åsa & Pintersprinter

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, vad "skönt" att höra att även herr Pinter blivit lite knäckig, det betyder ju inte att det bara är min hund som blivit allmänt jobbig för tillfället.. ;)

      Radera