onsdag 22 augusti 2012

Nej jag har inte blivit knäpp, bara nästan.. ;)

Jag och Poppe ska åka på utställning!
Den 22 september annordnar Attila en inoff. utställning och där tänkte vi göra debut på vår första "springa-runt-och-se-snyggast-ut-tävling". Jag vet att vi inte har nån chans att ta hem några stora priser, jag har ju en benget till hund som uppe på allt är rakad lite överallt, men vi gör det för miljöträningens skull. :)

2 kommentarer:

  1. Det var entusiastiskt! Jag har ställt Lipton en gång officiellt istället för att exteriörbeskriva, för att få starta elitklass på B-prov. En gång och aldrig igen. Tetley kommer jag bara exteriörbeskriva om vi kommer så långt att vi behöver det.
    Fast jag har faktiskt haft mina funderingar på att åka och titta på den där utställningen, för att få se klubben in action liksom, vore roligt att se en benget i ringen också! :P

    SvaraRadera
  2. Man är nog lite knäpp som håller på med att tävla med sina hundar överhuvudtaget...stiga upp tidigt, åka långt, en väntan som känns som en evighet å sen kanske få det man vill ha. Gäller väl allt som räknas som intresse. ;) Men vi ses där hoppas jag! Om inte annat så hoppas jag vi får en trevlig dag. :)

    SvaraRadera