fredag 27 juli 2012

Dag fem - knyta ihop påsen

Nu har sista dagen gått med och kursen är därmed över. Det känns både tråkigt och lite skönt, det har ju varit toppenkul att få träffa alla trevliga deltagare och lära sig så mycket men nu är vi trötta och i behov av vila ett par dagar.¨

Dagens träning gick ut på att vi skulle ta ännu mer ansvar för planering, träning och utvärdering för att vara så förberedda vi bara kan för att kunna träna hemma sen. Vi började att länka ihop lite och jag och Poppe testade kedjan Närsök-Stopp-Ut och det funkade faktiskt helt ok. Han ser iofs till att ge mig lite huvudbry emellanåt men det är bra för jag måste få jobba lite med.
Som övning två gjorde vi ett litet test hur långt de kommit i stadgan vid markeringar och hur duktiga markörer de egentligen är. Stadgan börjar bli trevlig och det märks att veckans träning gett utdelning för nu rycker det inte i honom och han gör inga uthopp som han gjorde första gången vi testade. Däremot har vi endel att träna på med markeringarna, han ser nerslaget men av någon anledning går han inte rakt ut utan börjar leta alldeles för tidigt. Eva trodde det kunde bero på att han helt enkelt inte orkade hålla ihop och konstigt vore väl annars iofs, det är tufft för en vovve på knappa året att vara fokuserad så många dagar.
Som avslutning och för att verkligen ta pulsen på oss, och troligt sätta ner oss på jorden lite, fick vi göra en "walk-upp" med skott och markeringar. Poppe höll sig i skinnet mycket bättre än vad jag hade vågat hoppas på och han fick till och med chansen att ta en av markeringarna som belöning för sin fina stadga. Härligt!

Nu ska vi ta ledigt några dagar men sen är planen att fortsätta träna i lugn och ro att med stadga, lydnad och fokus så ska det kanske kunna bli nått av den här vovven med.. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar