onsdag 10 april 2013

Återbesök veterinären

I söndags satte jag och Poppe oss i bilen för att bege oss lite drygt 35 mil norröver - till Åsa och brorsan Pinter. Det blev, som alltid, ett glatt återseende även om de två hormonstinna pojkarna fick hälsa lite på avstånd för att slippa kraftmätningar. Kvällen fördrevs med promenad, massa hundsnack och god mat innan jag och Poppe kröp till kojs för att samla ny energi.
På måndag morgon steg vi upp tidigt och fick frukost serverad innan vi begav oss till Åkers Styckebruk och veterinärboden, det var alltså dax för återbesök hos dermatologen Susanne Åhman.
Till vår lycka verkar det som att Demodexkrypen har valt att kapitulera och detta betyder ju att Poppe är friskförklarad. Det känns ju såklart mycket bra, hoppas bara att de håller sig borta nu!
När det sen kommer till allergin har tyvärr klådan ökat igen det senaste. Susanne trodde det berodde på att våren är på gång + att Poppe är i full fällning så vi ska efter hennes inrådan dra igång schamponeringen igen plus att jag ska testa att byta till ett foder med mycket fet fisk i så får vi hoppas att det blir bättre snart. Håll tummarna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar